Kain tahan potong lan tahan aus UHMWPE (kain tahan potong, kain industri, kain tahan aus)

Kain tahan potong lan tahan aus UHMWPE (kain tahan potong, kain industri, kain tahan aus)

Katrangan singkat:

Panganggone: sandhangan tahan potong, bagasi tahan potong, sandhangan tahan tusuk, sandhangan anggar, sandhangan olahraga kacepetan, sandhangan balap.

Bahan: 100% UHMWPE dikepang utawa dicampur kepang

Tingkat perlindungan: EN 388/ANSI 105


Detail Produk

Tag produk

Katrangan singkat

Panganggone: sandhangan tahan potong, bagasi tahan potong, sandhangan tahan tusuk, sandhangan anggar, sandhangan olahraga kacepetan, sandhangan balap.
Bahan: 100% UHMWPE dikepang utawa dicampur kepang
Tingkat perlindungan: EN 388/ANSI 105
Jembar: 1,6-2,4 meter
Dawane: 50m / 100m * muter
Kahanan aplikasi kain saiki angel banget, mula panjaluk kain fungsional sing luwih kaku lan awet mundhak saben dina.Kain kasebut kudu awet, tahan gores, tahan potong, lan tahan luh.
Panjaluk kanggo entuk efisiensi sing luwih dhuwur lan teknologi sing luwih dhuwur ndadekake panjaluk sing luwih dhuwur ing pirang-pirang aspek industri kain.Kain kanthi serat poliethelin bobot molekul ultra-dhuwur minangka bahan mentah utama nyedhiyakake solusi sing apik kanggo nyukupi kabutuhan khusus, ngandelake sifat mekanik sing apik kanggo entuk aplikasi kain sing canggih.

Perbandingan kinerja pangolahan sawetara serat kinerja dhuwur:

Serat varieties / kinerja Processing

Serat UHMWPE

Aramid 29

Aramid 49

Serat karbon (dhuwur kekuatan)

Serat karbon (modulus dhuwur)

Wear resistance (jumlah siklus nganti gagal)

>110×103

> 9.5×103

> 5.7×103

20

120

Resistansi lentur (jumlah siklus nganti gagal)

> 240×103

> 3.7×103

> 4.3×103

5

2

Kekuatan kolusi (g/d)

10-15

6-7

6-7

0

0

Kekuwatan ring (g/d)

12-18

10-12

10-12

0.7

0.1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk unggulan

    UHMWPE flat grain cloth

    Kain gandum datar UHMWPE

    Fishing line

    Pancing

    UHMWPE filament

    UHMWPE filamen

    UHMWPE cut-resistant

    UHMWPE tahan potong

    UHMWPE mesh

    UHMWPE mesh

    UHMWPE short fiber yarn

    UHMWPE benang serat cendhak

    Color UHMWPE filament

    Filamen UHMWPE warna