Kabar

  • Carane entuk Sasaran Loro Karbon

    Nanggepi owah-owahan iklim, negaraku wis ngetrapake komitmen sing serius kayata "ngupayakake puncak emisi karbon dioksida ing taun 2030 lan ngupayakake netralitas karbon ing taun 2060".Ing laporan kerja pemerintah taun iki, "nindakake tugas sing apik babagan puncak karbon lan netralitas karbon̶...
    Waca liyane
  • Aneka warna kain UHMWPE

    Kain iki nduweni aplikasi potensial sing ora kaetung.Utamane digunakake kanggo nggawe sandhangan tahan potong, kanggo nglindhungi profesional keamanan tanah air, kayata penegak hukum, pakunjaran, lan petugas keamanan lan imigrasi pribadi, uga karyawan transportasi umum saka potongan / potongan sing gegandhengan ...
    Waca liyane
  • Katalog Produk

    Waca liyane
  • Tali UHMWPE

    Serat polietilen bobot molekul ultra-dhuwur (UHMWPE) nduweni kekuatan paling dhuwur ing antarane serat kimia, lan tali sing digawe saka tali kasebut wis diganti kanthi tali kawat baja tradisional.Minangka serat berteknologi tinggi, serat UHMWPE nduweni sifat komprehensif sing apik banget.Supaya luwih apik ditrapake ing c...
    Waca liyane
  • Requirements saka seragam olahraga skating kacepetan cendhak Olimpiade mangsa

    Bubar iki, Olimpiade Musim Dingin lagi rame.Nganti saiki, negara kita wis menang 3 emas lan 2 perak, peringkat kaping lima.Sadurungé, kompetisi skating kacepetan trek cendhak nate ngganggu diskusi sing panas, lan skating kacepetan 2000-meter relay campuran trek cendhak nggawa medali emas pisanan.The...
    Waca liyane
  • Sugeng warsa enggal

    Yangzhou Huidun Technology Co., Ltd. matur nuwun kanggo taun Macan sing seneng Taun Anyar lan sing paling apik!
    Waca liyane
  • Serat Singkat UHMWPE

    Serat polietilen bobot molekul ultra-dhuwur minangka serat kinerja dhuwur sing paling kuat lan paling entheng ing donya.Kekuwatan spesifik kasebut kadhaptar minangka sing pertama saka telung serat kinerja dhuwur utama ing donya.Iki minangka serat kanthi kekuatan dhuwur lan mode dhuwur sing digawe kanthi makromolekul rantai fleksibel ...
    Waca liyane
  • Serat polietilen bobot molekul ultra dhuwur nonferrous

    Serat polietilen bobot molekul dhuwur nonferrous minangka produk aditif warna sadurunge muter, kanthi kekuatan dhuwur lan modulus dhuwur, warna sing cerah, ora ana warna sing ilang, fitur sing ramah lingkungan, nyedhiyakake produk sing luwih sugih kanggo bidang khusus tali bolong, kain, sarung tangan anti-nglereni. .
    Waca liyane
  • Kain tahan potong lan tahan aus UHMWPE

    Kahanan aplikasi kain saiki angel banget, mula panjaluk kain fungsional sing luwih kaku lan awet mundhak saben dina.Kain kasebut kudu awet, tahan gores, tahan potong, lan tahan luh.Panjaluk kanggo entuk efisiensi sing luwih dhuwur lan ing ...
    Waca liyane
  • UHMWPE Staple Fibe

    Serat pokok polietilen bobot molekul sing dhuwur banget diproses saka filamen.Iku kalebu langkah-langkah proses ing ngisor iki: crimping filamen polietilen bobot molekul ultra-dhuwur;milih dawa sing cocok, lan nyuwek mbendel filamen crimped liwat peralatan Utawa Cut menyang s...
    Waca liyane
  • Apa sutra twist?

    Apa sutra twisting? Apa efek twisting? Sutra twisted uga dikenal minangka sutra twist ganda, sutra twist, iku sutra tunggal utawa twisting thread femoral, supaya kanggo njupuk corak tartamtu lan corak bali nomer teknologi, padha. kanggo rubbing tali.Fungsi kabel twist: (1) Tambah str...
    Waca liyane
  • Sing Luwih Apik, Serat Kevlar Utawa Serat PE ing Materi?

    Pisanan, menehi subyek introduksi singkat kanggo aramid lan PE.Peralatan serat Aramid Aramid, uga dikenal minangka Kevlar (jeneng kimia yaiku phthalamid) lair ing pungkasan taun 1960-an.Iku jinis anyar saka serat sintetik dhuwur-tech, kang wis resistance suhu dhuwur, asam lan resistance alkali., Lig ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

produk unggulan

UHMWPE flat grain cloth

Kain gandum datar UHMWPE

Fishing line

Pancing

UHMWPE filament

UHMWPE filamen

UHMWPE cut-resistant

UHMWPE tahan potong

UHMWPE mesh

UHMWPE mesh

UHMWPE short fiber yarn

UHMWPE benang serat cendhak

Color UHMWPE filament

Filamen UHMWPE warna