Babagan awake dhewe

KITA

PERUSAHAAN

85698f4e

Profil Perusahaan

Yangzhou Huidun Technology Co., Ltd.didegaké ing 2021 lan dumunung ing ibukutha kanal ayu ing donya-Yangzhou.Komitmen kanggo riset lan pangembangan, produksi lan pasokan filamen polietilen bobot molekul ultra-dhuwur (UHMWPE), kain UD, kain serat UHMWPE 100%, kain tahan potong, benang UHMWPE, produk tahan peluru lan tahan tusuk, lsp. bisa nyedhiyakake serat UHMWPE putih 20-4800D, serat pokok UHMWPE 3-76mm, serat UHMWPE warna-warni, serat UHMWPE bengkong (S / Z), macem-macem kain UHMWPE sing tahan nyandhang, potong, tusukan, lan tahan luh.Serat UHMWPE akeh digunakake ing aerospace, produk UD lapis baja anti peluru, tali ringan sing kuat, jahitan medis, garis pancing sing kuat, jaring akuakultur segara, sarung tangan tahan potong, sandhangan perkakas khusus lan produk liyane.

Serat UHMWPE iku salah siji saka telung serat kinerja dhuwur (serat karbon, serat aramid lan serat UHMWPE) ing donya, Iku uga serat kekuatan paling dhuwur ing donya, karo kekuatan dhuwur, bobot entheng, modulus dhuwur, resistance karat lan termal dhuwur. konduktivitas.kinerja unik digabungake karo aplikasi terminal cocog bisa ngganti bahan serat kimia tradisional, Ngartekno nambah kinerja lan urip prodhuk, nambah efficiency produksi lan safety, lan entuk indeks kinerja Ultra-dhuwur sing bahan serat kimia tradisional ora bisa. entuk.

Wektu ganti saben dina, lan syarat sing luwih dhuwur diterusake kanggo riset lan aplikasi produk serat kimia, digabungake karo pangembangan industri tekstil internasional lan China, sing didhukung dening basis tekstil serat kimia paling gedhe ing China-Yizheng Chemical Fiber. , nguatake kerjasama sing jero karo macem-macem universitas, liwat lembaga riset ilmiah lan Riset ing pabrik modern, sawise tes CTC lan SGS sing berwibawa, ningkatake produk sing dibutuhake pelanggan minangka arah kita.We pool kekuatan kita kanggo nyedhiyani pangayoman kuwat.

aboutus (1)
aboutus (2)

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, mangga tinggalake menyang kita lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.


produk unggulan

UHMWPE flat grain cloth

Kain gandum datar UHMWPE

Fishing line

Pancing

UHMWPE filament

UHMWPE filamen

UHMWPE cut-resistant

UHMWPE tahan potong

UHMWPE mesh

UHMWPE mesh

UHMWPE short fiber yarn

UHMWPE benang serat cendhak

Color UHMWPE filament

Filamen UHMWPE warna