UHMWPE flat grain cloth

Kain gandum datar UHMWPE

Fishing line

Pancing

UHMWPE filament

UHMWPE filamen

UHMWPE cut-resistant

UHMWPE tahan potong

UHMWPE mesh

UHMWPE mesh

UHMWPE short fiber yarn

UHMWPE benang serat cendhak

Color UHMWPE filament

Filamen UHMWPE warna

Produk Kita

An perusahaan internasionalkaro a
prasetya kanggo kustomisasi

Yangzhou Huidun Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2021 lan dumunung ing ibukutha kanal sing éndah ing donya-Yangzhou.Komitmen kanggo riset lan pangembangan, produksi lan pasokan filamen polietilen bobot molekul ultra-dhuwur (UHMWPE), kain UD, kain serat UHMWPE 100%, kain tahan potong, benang UHMWPE, produk tahan peluru lan tahan tusuk, lsp. bisa nyedhiyakake serat UHMWPE putih 20-4800D, serat pokok UHMWPE 3-76mm, serat UHMWPE warna-warni, serat UHMWPE bengkong (S / Z), macem-macem kain UHMWPE sing tahan nyandhang, potong, tusukan, lan tahan luh.Serat UHMWPE akeh digunakake ing aerospace, produk UD lapis baja anti peluru, tali ringan sing kuat, jahitan medis, garis pancing sing kuat, jaring akuakultur segara, sarung tangan tahan potong, sandhangan perkakas khusus lan produk liyane.

produk unggulan

UHMWPE flat grain cloth

Kain gandum datar UHMWPE

Fishing line

Pancing

UHMWPE filament

UHMWPE filamen

UHMWPE cut-resistant

UHMWPE tahan potong

UHMWPE mesh

UHMWPE mesh

UHMWPE short fiber yarn

UHMWPE benang serat cendhak

Color UHMWPE filament

Filamen UHMWPE warna