Serat cendhak polyethylene bobot molekul ultra dhuwur

Serat cendhak polyethylene bobot molekul ultra dhuwur

Katrangan singkat:

Serat polietilen bobot molekul ultra-dhuwur minangka serat kinerja dhuwur sing paling kuat lan paling entheng ing donya.Kekuwatan spesifik kasebut kadhaptar minangka sing pertama saka telung serat kinerja dhuwur utama ing donya.Iki minangka serat kanthi kekuatan dhuwur lan mode dhuwur sing digawe kanthi makromolekul rantai fleksibel sawise munculé aramid lan serat karbon.Ultra dhuwur molekul serat polyethylene bobot cendhak dening Rolling Ultra dhuwur bobot molekul polyethylene filament, nggawe prodhuk wis kinerja asli saka alus, produksi Spinning, utamané dipigunakaké ing lapangan tekstil khusus, Kanggo kain denim lan protèktif tenunan produk produk, nanging uga digunakake kanggo penambahan beton kanggo nambah kinerja seismik, lan fastness struktural dalan, jembatan, omah.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan singkat

Serat polietilen bobot molekul ultra-dhuwur minangka serat kinerja dhuwur sing paling kuat lan paling entheng ing donya.Kekuwatan spesifik kasebut kadhaptar minangka sing pertama saka telung serat kinerja dhuwur utama ing donya.Iki minangka serat kanthi kekuatan dhuwur lan mode dhuwur sing digawe kanthi makromolekul rantai fleksibel sawise munculé aramid lan serat karbon.Ultra dhuwur molekul serat polyethylene bobot cendhak dening Rolling Ultra dhuwur bobot molekul polyethylene filament, nggawe prodhuk wis kinerja asli saka alus, produksi Spinning, utamané dipigunakaké ing lapangan tekstil khusus, Kanggo kain denim lan protèktif tenunan produk produk, nanging uga digunakake kanggo penambahan beton kanggo nambah kinerja seismik, lan fastness struktural dalan, jembatan, omah.

Karakteristik produk

Serat cendhak kekuatan denhigh nggoleki, bisa digunakake kanggo semen lan bahan dikiataken liyane.
Serat cendhak bagean salib tartamtu, alus lan kelangan, Spinning apik.
Keseragaman serat cendhak apik, kanthi tingkat curl tartamtu, kanggo nggampangake produksi lan pangolahan sabanjure.
Bisa dicampur karo benang katun lan benang poliester, kanthi nganggep kekuwatan lan kenyamanan produk sing diproses.

Indikator produk

Serat stapel kanggo tulangan (Kehalusan dtex/dawa mm)

Serat stapel kanggo spinning (Kehalusan dtex/dawa mm)

1.21*6

1.21*12

1.21*38

1.21*51

1.21*76

1.91*6

1.91*12

1.91*38

1.91*51

1.91*76

Spesifikasi khusus bisa dipesen, jumlah pesenan minimal luwih saka 500kg

 

proyek

asil tes

1.91dtex * 38/51mm

1.21dtex * 38/51mm

Kapadhetan linear dtex

1.86

1.23dtex

kekuatan putus cn/dtex

29.62

32.29

elongation ing break%

5.69

5.32

modulus awal cn/dtex

382.36

482.95

Jumlah volume cm

7

7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk unggulan

    UHMWPE flat grain cloth

    Kain gandum datar UHMWPE

    Fishing line

    Pancing

    UHMWPE filament

    UHMWPE filamen

    UHMWPE cut-resistant

    UHMWPE tahan potong

    UHMWPE mesh

    UHMWPE mesh

    UHMWPE short fiber yarn

    UHMWPE benang serat cendhak

    Color UHMWPE filament

    Filamen UHMWPE warna