Benang serat polietilen kanthi bobot molekul dhuwur banget

Benang serat polietilen kanthi bobot molekul dhuwur banget

Katrangan singkat:

Polyethylene bobot molekul ultra dhuwur saiki minangka kekuatan spesifik lan modulus spesifik sing paling dhuwur ing donya, ditenun nganggo poliethelin kanthi bobot molekul 3 yuta ~ 6 yuta.Kemampuan panyerepan sing kuat lan resistensi dampak, resistensi pemotongan, resistensi radiasi ultraviolet, tahan korosi kimia, lan umur defleksi sing dawa.Nggunakake tenunan serat poliethelin bobot molekul ultra-dhuwur lan benang kanggo nambah kekuatan benang, kanthi rasa spinning wol tartamtu, kontak sing nyaman, digunakake kanggo sarung tangan anti-nglereni, kain anti-nglereni, bahan tahan nyandhang lan kain industri.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan singkat

Polyethylene bobot molekul ultra dhuwur saiki minangka kekuatan spesifik lan modulus spesifik sing paling dhuwur ing donya, ditenun nganggo poliethelin kanthi bobot molekul 3 yuta ~ 6 yuta.Kemampuan panyerepan sing kuat lan resistensi dampak, resistensi pemotongan, resistensi radiasi ultraviolet, tahan korosi kimia, lan umur defleksi sing dawa.Nggunakake tenunan serat poliethelin bobot molekul ultra-dhuwur lan benang kanggo nambah kekuatan benang, kanthi rasa spinning wol tartamtu, kontak sing nyaman, digunakake kanggo sarung tangan anti-nglereni, kain anti-nglereni, bahan tahan nyandhang lan kain industri.

Karakteristik produk

Benang serat cendhak nduweni rasa spinning wol, nggawe produk kelangan rasa nyaman.
Produk tenunan serat cekak kanthi kekuatan dhuwur, nggawe produk luwih tahan nganggo, nambah kinerja perlindungan.
Benang serat cekak lan nilon, poliester, serat kaca lan produk campuran liyane, macem-macem gaya.

Indikator produk

proyek

UHMWPE

(90%, 13S)

UHMWPE/PET

(90%,20S)

UHMWPE/PET

(90%,24S)

UHMWPE/PET

(90%,40S)

kekuatan putus CN/dtex

8.93

9.65

9.72

9.81

kekuatan putus cv%

13.2

13.5

12.9

11.8

 elongation ing break%

5.6

5.8

5.0

4.7

elongation ing break cv%

8.3

8.5

9.2

6.9

serat nomer CV%

12.6

12.2

11.9

11.5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk unggulan

    UHMWPE flat grain cloth

    Kain gandum datar UHMWPE

    Fishing line

    Pancing

    UHMWPE filament

    UHMWPE filamen

    UHMWPE cut-resistant

    UHMWPE tahan potong

    UHMWPE mesh

    UHMWPE mesh

    UHMWPE short fiber yarn

    UHMWPE benang serat cendhak

    Color UHMWPE filament

    Filamen UHMWPE warna