Utas jahitan poliethelin kanthi bobot molekul dhuwur banget

Utas jahitan poliethelin kanthi bobot molekul dhuwur banget

Katrangan singkat:

Gunakake:Tekstil kanthi kekuatan dhuwur, kain tahan aus

warna:Putih, ireng, abang, Kuning, ijo, werna kopi cahya, lsp.

Spesifikasi:100D / 200D / 400D / 1000D / 1500D Ply anyaman (bisa disesuaikan)

paket:200/500 m * volume


Detail Produk

Tag produk

Katrangan singkat

.Kekuwatan spesifik dhuwur, modulus spesifik dhuwur.Kekuwatan spesifik luwih saka sepuluh kaping kabel bagean sing padha, sing kapindho mung kanggo modulus tartamtu.
.Kapadhetan serat sing sithik lan bisa ngambang.
.Elongation fraktur kurang lan daya fault gedhe, kang nduweni kemampuan panyerepan energi kuwat, lan kanthi mangkono duwe resistance impact pinunjul lan resistance nglereni.
.Radiasi anti-UV, neutron-bukti lan γ -ray Nyegah, luwih saka panyerepan energi, permittivity kurang, tingkat transmisi gelombang elektromagnetik dhuwur, lan kinerja insulating apik.
.Ketahanan korosi kimia, tahan nyandhang, lan umur defleksi sing dawa.

Kinerja fisik

.Kapadhetan: 0.97g/cm3.Kapadhetan luwih murah tinimbang banyu lan bisa ngambang ing banyu.
.Kekuwatan: 2.8 ~ 4N/tex.
.Modulus awal: 1300~1400cN/dtex.
.Elongation frault: ≤ 3,0%.
.Resistance panas kadhemen ekstensif: kekuatan mekanik tartamtu ing ngisor-60 C, tahan suhu bola-bali 80-100 C, prabédan suhu, lan kualitas panggunaan tetep ora owah.
.Energi panyerepan impact meh kaping pindho dhuwur saka serat counteraramide, kanthi resistance nyandhang apik lan koefisien gesekan cilik, nanging titik leleh ing kaku mung 145 ~ 160 ℃.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk unggulan

    UHMWPE flat grain cloth

    Kain gandum datar UHMWPE

    Fishing line

    Pancing

    UHMWPE filament

    UHMWPE filamen

    UHMWPE cut-resistant

    UHMWPE tahan potong

    UHMWPE mesh

    UHMWPE mesh

    UHMWPE short fiber yarn

    UHMWPE benang serat cendhak

    Color UHMWPE filament

    Filamen UHMWPE warna