Kain gandum datar UHMWPE (kain anti-pemotongan, kain gandum datar, kain miring, kain tenun, kain industri)

Kain gandum datar UHMWPE (kain anti-pemotongan, kain gandum datar, kain miring, kain tenun, kain industri)

Katrangan singkat:

Gunakake:helm, sandhangan anti peluru, sandhangan anti tusukan, sol anti tusukan, peralatan ruangan, peralatan pelindung pribadi, lsp

warna:Putih, ireng, abang, lsp. (bisa disesuaikan)

Spesifikasi:90gsm/130gsm/160gsm/180gsm/200gsm/300gsm

paket:50 m / 100 m * volume


Detail Produk

Tag produk

Katrangan singkat

Gunakake:helm, sandhangan anti peluru, sandhangan anti tusukan, sol anti tusukan, peralatan ruangan, peralatan pelindung pribadi, lsp
warna:Putih, ireng, abang, lsp. (bisa disesuaikan)
Spesifikasi:80gsm / 120gsm / 180gsm / 200gsm / 220gsm / 300gsm
paket:50 m / 100 m * volume

Indikator produk

model

Jinis serat

konstruksi kain

kapadhetan

jembare

kekandelan

Bobot

g/㎡

arah warp

liwat warp

chaine

tenun

H200D-PE90

200D

200D

tenunan polos

22

17.5

100-3000

0.21

90

H400D-PE130

400D

400D

tenunan polos

14

14

100-3000

0.25

130

H600D-PE200

600D

600D

tenunan polos

15.5

12

100-3000

0.42

200

H800D-PE160

800D

800D

tenunan polos

9.5

8.5

100-3000

0.39

160

H1000D-PE200

1000D

1000D

tenunan polos

10

9

100-3000

0.48

200

H1500D-PE300

1600D

1600D

tenunan polos

9

7.5

100-3000

0.72

300

H3000D-PE400

3000D

3000D

tenunan polos

3

3

100-3000

0.88

400

Karakteristik produk

Kekuwatan spesifik dhuwur, modulus spesifik dhuwur.Kekuwatan spesifik luwih saka sepuluh kaping kabel bagean sing padha, sing kapindho mung kanggo modulus tartamtu.
Kapadhetan serat sing sithik lan bisa ngambang.
Elongation fraktur kurang lan daya fault gedhe, kang nduweni kemampuan panyerepan energi kuwat, lan kanthi mangkono duwe resistance impact pinunjul lan resistance nglereni.
Radiasi anti-UV, neutron-bukti lan γ -ray Nyegah, luwih saka panyerepan energi, permittivity kurang, tingkat transmisi gelombang elektromagnetik dhuwur, lan kinerja insulating apik.
Ketahanan korosi kimia, tahan nyandhang, lan umur defleksi sing dawa.

Kinerja Fisik

Kapadhetan: 0.97g/cm3.Kapadhetan luwih murah tinimbang banyu lan bisa ngambang ing banyu.
Kekuwatan: 2.8 ~ 4N/tex.
Modulus awal: 1300~1400cN/dtex.
Elongation frault: ≤ 3,0%.
Resistance panas kadhemen ekstensif: kekuatan mekanik tartamtu ing ngisor-60 C, tahan suhu bola-bali 80-100 C, prabédan suhu, lan kualitas panggunaan tetep ora owah.
Energi panyerepan impact meh kaping pindho dhuwur saka serat counteraramide, kanthi resistance nyandhang apik lan koefisien gesekan cilik, nanging titik leleh ing kaku mung 145 ~ 160 ℃.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk unggulan

    UHMWPE flat grain cloth

    Kain gandum datar UHMWPE

    Fishing line

    Pancing

    UHMWPE filament

    UHMWPE filamen

    UHMWPE cut-resistant

    UHMWPE tahan potong

    UHMWPE mesh

    UHMWPE mesh

    UHMWPE short fiber yarn

    UHMWPE benang serat cendhak

    Color UHMWPE filament

    Filamen UHMWPE warna